Menu
Your Cart

Delivery Information

Transport si livrare

Valoarea taxei de livrare de pe ledmedley.com este de 20 lei.


Produsele comandate pe site-ul ledmedley.com se livreaza doar prin curierat rapid la adresa clientului. Toate preturile de pe ledmedley.com sunt exprimate in lei si contin TVA.


Veti achita contravaloarea comenzii in momentul receptionarii produselor direct curierului care iti efectuaza livrarea. Dupa achitarea sumei, veti primi chitanta care constituie dovada platii. Incasarea banilor se va face de catre agentul care livreaza produsele. Valoarea comenzii este cea din momentul plasarii comenzii pe site. 


Pentru produsele care se afla pe stoc termenul de livrare va fi de 24-48 ore.


Pot aparea intarzieri de livrare din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, acest lucru va fi anuntat atat pe site cat si pe toate retelele sociale. Comenzile primite vineri dupa orele 17.00 vor fi procesate saptamana viitoare, luni dimineata.

Datorita programului firmelor de curierat in week-end nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare.


ledmedley.com nu isi asuma raspunderea pentru starea produselor dupa ce acestea au fost predate curierului.


Atentie: In cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la noi. Pentru a incerca o alta expediere destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii.


La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si prezenta facturii fiscale.


Factura ce insoteste produsele tine loc de contract de vanzare - cumparare, conform legislatiei romane, si semnarea documentelor insotitoare (factura, awb curier) confirma acceptarea produselor de catre client. Daca in termen de 14 zile calendaristice, nu se semnaleaza nimic catre ledmedley.com, coletul se considera acceptat de catre client. Momentul incheierii contractului este considerat momentul livrarii produselor, semnatura clientului pe documentele de livrare confirmand acceptarea produselor ca si corespunzatoare si conforme cu comanda efectuata.

We use Cookies to gather information that will help us provide the best possible service. By using this site or closing this dialogue box, you are accepting our Privacy Policy